Halász János: Brüsszel és Soros egy gyékényen árul

  • unió
  • 2017.04.29
    08:10
  • MTI
"Brüsszel és Soros egy gyékényen árulnak", ami abból is látszik, hogy Jean Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke államfőnek kijáró körülmények között fogadta Soros György amerikai spekulánst - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője pénteken az M1 aktuális csatorna műsorában.

Halász János azt mondta: éppen akkor történt ez, amikor Magyarország ellen méltatlan támadások történnek Brüsszelben, elsősorban azért mert nem akarja feladni határozott migránspolitikáját.

Emlékeztetett arra, hogy csaknem egy éve Soros György azt mondta, migránsok tömegeit kellene befogadnia Európának, ehhez hitelt felvenni, és valamennyi migránsnak 15 ezer euróval kellene segíteni az életkezdését.

A frakciószóvivő közölte: ezeket a javaslatokat a spekuláns a Soros-hálózaton keresztül akarja megvalósítani; ez történik Magyarországon is, amikor a Soros-szervezetek támadják a migránsokat távoltartó magyarországi intézkedéseket.

Soros György hivatalos fogadása az Európai Bizottság elnöke által annál inkább felháborító, mert a spekuláns európai emberek millióinak életét nehezítette meg, amikor két és fél évtizeddel ezelőtt megtámadta az angol fontot, a legutóbbi devizaválság idején pedig támadást intézett a legnagyobb magyar bank ellen is - mondta Halász János.

Legfrissebb