hazánkról

Nacsa Lőrinc: a június 9-i választás tétje, háború vagy béke
Június 9-én létfontosságú választás lesz, a tétje egyszerű: háború vagy béke - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője hétfőn Kecskeméten.
  • MTI
Lantos Csaba: Európában és Magyarországon is magas a gáztárolók töltöttsége
Az energiaszuverenitás erősítését nevezte kiemelt feladatnak az energiaügyi miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, ahol arról is beszélt, hogy az enyhe tél miatt nem sok gáz fogyott, ezért nagyon magas a gáztárolók töltöttsége Európában és így Magyarországon is.
  • MTI
Szijjártó Péter: mindkét fél sokat profitál Magyarország és Szlovákia együttműködéséből
Mindkét fél sokat profitál Magyarország és Szlovákia együttműködéséből, ez a megbízható kapcsolat ráadásul segít a jelenlegi nehéz helyzet kezelésében is - szögezte le Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Pozsonyban.
  • MTI
Több mint 1,5 millió eurós beruházással fejlesztette kunszentmiklósi gyárát a Schneider Electric
Több mint 1,5 millió euróból fejlesztette kunszentmiklósi gyárát a Schneider Electric; megújították a festőüzemet, új lemezmegmunkáló gépet állítottak be a termelésbe, illetve informatikai fejlesztésekre is költöttek - közölte a cég az MTI-vel.
  • MTI
Helyettes államtitkár: az iskolaszerek mind biztonságosak
Az iskolaszerek mind biztonságosak, a fogyasztóvédelmi hatóság nem talált "jogsértő terméket" közelmúltban lezárult vizsgálatai során - közölte az Igazságügyi Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára szerdán Debrecenben.
  • MTI
Magyar vonatkozású fókusz és szakmai sikerek Bolognában
Nagy sikerrel mutatták be a magyar szakemberek az Alapfilmek és a Klassz elnevezésű oktatási és ifjúsági programot a restaurált filmek legfontosabb fesztiváljainak egyikén, Bolognában - közölte a Nemzeti Filmintézet (NFI) csütörtökön az MTI-vel.
  • MTI
Tíz startup képviseli Magyarországot a világ egyik legjelentősebb technológiai eseményén Torontóban
Tíz startup képviseli Magyarországot a Collision konferencián, a világ egyik legjelentősebb technológiai eseményén Torontóban - mondta a közmédiának adott interjúban Vass-Salazar Mária, Magyarország ottawai nagykövete.
  • MTI
Okosszélvédőt fejlesztettek a salgótarjáni Salgglas Zrt.-nél
Okosszélvédőt fejlesztett a salgótarjáni Salgglas Zrt. vezette konzorcium, a közel másfél milliárd forint összköltségű projektet a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) támogatta - közölte a cég az MTI-vel.
  • MTI
Honvédelmi miniszter: ez a nap bizonyítja mire képesek a magyarok a szabadságért
Ez a nap bizonyítja, hogy egy célért, a szabadságért képesek összefogni és áldozatot hozni a magyar emberek - mondta a honvédelmi miniszter Budapesten szombaton, a honvédelem napján tartott ünnepségen.
  • MTI
Nem lesz sétagalopp az előttünk álló időszak
Újabb menekültáradat érkezhet az unióba, miközben a koronavírus negyedik hulláma már a kanyarból kacsintgat. Vélemény.
  • Vehir.hu
1 2 3 4 5 ... »
Legfrissebb